Få hjälp vid mögelsanering på er vind

Mardrömmen för många är att få mögel i sin bostad. Förutom skadorna som sker på huset är mögel även skadligt för hälsan och kan göra dig väldigt sjuk. Om det finns mögel på vinden sprids mögeltoxiner som är små, små partiklar i luften ner till bostaden.

Såhär avslöjar sig mögel

På gamla hus är det inte ovanligt att det blir läckage, därför behöver du vara uppmärksam på om det dyker upp fläckar eller lukter i huset.

Om du ser fuktfläckar och missfärgningar på vindens innertak kan det vara tecken på fukt- och mögelskador. Märker du en konstig lukt från vinden kan det också vara tecken på mögel. Om du har fått en vattenläcka på din vind kan det gå utför väldigt fort. Det behöver inte vara ett rör som läcker, utan det kan vara en läcka i taket från regnet.

Få hjälp med mögelsanering

Problemet med mögel kan vara allvarligt, men det är ett som har en enkel lösning. Ta en titt här så kan du få mer information om hur just du kan få hjälp.

Har du hittat mögel eller misstänker att du fått mögel på din vind är en sanering det bästa du kan göra eftersom det tar bort roten till problemet.