Lägenhet i Stockholm

I den svenska huvudstaden finns ett stort utbud av lägenheter för alla smaker och det är svårt att hitta något som inte passar, vare sig man är ute efter en lägenhet med sekelskifteskänsla eller en toppmodern bostad av senaste snitt.

Vardagsrum

Stockholms innerstad, eller ”innanför tullarna” som man ofta säger, är kanske det allra bästa läget vad gäller att bo i Stockholm. Variationen på lägenheter i centrala delarna av Stockholm är minst sagt stor, då det går att hitta alltifrån små ettor på 15 kvadratmeter till stora våningar på flera hundra kvadratmeter. Då Stockholm är en gammal stad finns här också gott om lägenheter med en rik historia, framför allt i Gamla Stan, där det går att hitta lägenheter som ligger i hus som härstammar från Medeltiden.  

Det går även att hitta stora klassiska paradvåningar med högt i tak och flärdig känsla för den som gillar det. Även utanför innerstaden finns det gott om lägenheter att tillgå. För den som vill bo modernt kanske Hammarby Sjöstad kan vara någonting. Här hittar man lägenheter som är betydligt yngre än många av de man hittar innanför tullarna, vilket gör att de är både moderna och luftiga. Oavsett om man bor i lägenhet i innerstaden eller någonstans i förorten så har man alltid nära till allt då Stockholm är en stad med utmärkta kommunikationer, framför allt i form av tunnelbanan, som gör att man snabbt och enkelt tar sig dit man vill.