En paus från innerstan

Stockholm innerstad är en fantastiskt fin och trevlig plats där många utav oss valt att bosätta oss. Det finns dock stunder då stadsvimlet kan börja tära en del på själen och då är den bästa medicinen enligt oss att ta sig ut från stadskärnan och leta upp någon lugn och harmonisk oas, där du får en chans att andas ut rejält och ta en välbehövlig paus från vardagsstressen.Stockholm skärgård

Sevärdheter, fik och andra aktiviteter

  • Stockholm skärgård – är en plats som laddar batterierna om något. Få gånger i mitt liv har jag upplevt skönhet i naturen på denna nivå och det är minst sagt ett privilegium att bo såpass nära dessa fantastiska naturområde som vi Stockholmare gör. Även Expressen har uppmärksammat detta och på Expressen.se kan du läsa om de 17 bästa öarna att besöka. Det är självfallet även möjligt att skaffa sig en permanent tillflyktsort i skärgården genom att köpa sig en fastighet på denna underbara plats. Vi rekommenderar en titt på Sjohem.se som hjälper dig att hitta havs- och sjönära fastigheter i din närhet.
  • Caféer utanför tullarna – det finns många fina caféer utanför stadskärnan som är belägna på extremt vackra platser där det allt som oftast finns en rad andra sevärdheter att upptäcka, som en extra bonus utöver fiken och dess mumsiga bakverk. På Thatsup.se kan du själv läsa om några mysiga caféer utanför tullarna, väl värda att ge chansen för ett eller flera besök under sommaren.
  • The Cable Park – är rätt och slätt ungefär som en snowboardpark med skillnaden att den är byggd för wakeboardåkning på vattnet. Denna typ av aktivitet passar perfekt för dig som är av det lite äventyrligare slaget och som behöver ta ut dig fysiskt för att verkligen få känna avkopplingen efteråt. På Thecablepark.se kan du läsa mer om aktiviteten som finns belägen i närheten av Arlanda.