Avskärma rum i bostaden snyggt med glas

Det finns många bra lösningar om du har gott om yta i bostaden men ett dåligt planerat rum. I en del lägenheter kan exempelvis vardagsrummet vara riktigt stort medan de andra rummen är små.

Om ni är flera i familjen och du behöver ett rum till kan du utan problem skärma av vardagsrummet och dela in det i två rum med hjälp av en snygg glasvägg.

Det finns många alternativ när det kommer till material och utförande. Du kan exempelvis sätta upp en vägg från originalväggen till mitten av rummet för att skärma av. Då får du en känsla av att det är två rum.

På en sida kan du ha soffa och andra vardagsrumsmöbler medan andra sidan av väggen kan vara ett sovrum. Det är perfekt om du har flera barn men inte tillräckligt med rum för tre sovrum.

Kolla på nätet efter bra lösningar

Det finns sidor på nätet som säljer diverse avskiljare i alla möjliga material. Kolla här och se om du hittar något som passar in hemma hos dig. Glas är givetvis det som ser finast ut men det är också det dyraste alternativet. Det är upp till dig att bestämma om du vill ha kvalitet framför budget.