Planera för ett stort kalas hemma

När du ska ha ett stort kalas hemma kan det vara svårt att veta var du ska börja. Det är mycket som måste fixas och det kan lätt kännas överväldigande. Här nedan går vi igenom några steg som du kan följa för att planera en riktigt lyckad fest.

Saker att tänka på inför ett kalas

Börja med att bestämma ett datum för kalaset. Försök att kolla så att dina gäster verkligen är lediga innan du spikar ett datum. Skicka sedan ut en inbjudan till dina gäster med datum och tid så att de har koll på exakt när festen äger rum.

Därefter kan du välja tema för festen. Planera vilka dekorationer du behöver köpa, vilken festmat du ska bjuda på. Det kan också vara uppskattat att planera in någon rolig aktivitet eller lek. Skriv sedan en lista på allt som du behöver köpa inför kalaset.

Dekorationer till kalaset

Stämningen på en fest blir alltid bättre med roliga och fina dekorationer. Så var inte rädd för att dekorera med exempelvis ballonger. Är det ett barnkalas kan du med fördel välja färgstarka ballonger i regnbågens alla färger. Om det däremot är en 30-årsfest passar ballonger i exempelvis guld eller silver bra.

Klicka och handla här och hitta massor av fina ballonger till kalaset.