Ordna en födelsedagsfest

Som stockholmare har man nästan alla alternativ att ta del av när man ska ordna sin egen fest. Det kan nästan vara för många val. Vårt koncept nedan är för en heldag med firande och skoj, från morgon till kväll. shutterstock_100735168

En skön brunch

Börja med att samla de närmsta vännerna för en skön brunch med mimosas för alla. I centrala Stockholm finns det flera platser som erbjuder fantastiska bruncher.På That’s Up hittar du information om vilka platser som serverar de bästa bruncherna. En brunchbuffé kan vara ganska kostsam, runt 250-400 kronor. För att få valuta för pengarna gäller det att komma dit hungrig!

Ut på äventyr

Sedan är det dags att tackla staden, om man gillar shopping. Man kan också bara fönstershoppa. Du som födelsedagsbarn får så klart bestämma vilka butiker som ni ska besöka.Är man lite mer äventyrlig av sig kan boka in en mindre grupp för att tackla Room Escape. Du och din grupp blir inlåsta i ett rum och en timer startar. Med hjälp av ledtrådar i rummet måste ni ta er ut innan tiden rinner tar slut. Det passar bäst för grupper om 3-5 personer så är man fler får man kör flera omgångar istället.

Middag och fest

Den viktigaste delen kommer på kvällen när det är dags att skåla och äta gott. För att få din fest så perfekt som möjligt, kan du be en lokal anordna den åt dig. Ett exempel är Telgias i Södertälje, bara en pendel bort från storstaden. Du och dina vänner får äta från en fantastisk meny, serveras drinkar (man kan till och med färdigkombinerade drinkpaket till rätterna).De kan skräddarsy din födelsedagsfest intill sista detalj. Du kanske vill ha en viss meny, ett tema på dekorationerna eller en specifik musikgenre som spelas under kvällen. DJ eller band? För den som inte är rädd att ta hand om notan, går det att skapa en oförglömlig natt.