Bekvämligheter i hemmet

Vårt hem är vår borg och vi tillbringar mycket tid i hemmet, i alla fall vissa av oss. Det gäller att vi har det trivsamt och ombonat så att man känner sig tillfreds med livet när man är hemma. Detta har mycket med hur man inreder sitt hem men också vilka bekvämligheter man har i sitt hem.

I dagens moderna boenden så kanske man inte klagar på att man inte har rinnande vatten och toalett inomhus. Idag så finns allt som vi behöver inom räckhåll och det enda som kan störa är om fjärrkontrollen inte ligger där den brukar. Internet är en viktig detalj i dagens bostäder. Vi har mycket som ska fungera med hjälp av internet, fast telefoni är snart ett minne blott då allt mer av detta går via IP telefoni. Även TV ser vi genom våra breda band som oftast våra uppkopplingar är idag.

Spel på Internet

Internet som någon trodde bara skulle bli en fluga använder vi oss av dagligen numer. Det kan vara allt i från att se på film och lyssna på musik till att spela spel. Casino på nätet är väldigt populärt och ett av de mer populära spelen är spelautomater, bland annat South Park som fått stå modell för en spelautomat. Självklart finns det mycket andra spel som kan vara intressant på Internet.

Film & TV på Internet

Många av de Internetleverantörer som idag finns erbjuder också TV och film via det abonnemang som du väljer. Du får tillgång till mängder med film och TV kanaler. Om du mot förmodan inte väljer ett sådant abonnemang så har du flera streaming tjänster idag som du för 99 kronor i månaden kan abonnera på och få tillgång till film och serier. C More är en av de som både levererar film och TV kanaler i sitt utbud.

Musik på Internet

Musik är något som också har kommit de senaste åren som streaming, Spotify är den mest kända i Sverige även om det finns flera som också levererar riktigt bra musik med sina streaming tjänster. Det kanske var länge sedan ni la på en vinylskiva och möjligtvis är det så att den gamla stereoanläggningen fått gett vika för ny teknik. Idag så finns det fina små högtalarsystem som exempelvis Sonos som levererar ljud från Internet på ett behagligt sätt.