Bäst i Stockholm just nu

Har du eller är du på väg att flytta till Stockholm så kommer här ett gäng med tips på vad som är bäst i Stockholm just nu, oavsett vad det handlar om. 

stadshuset i stockholm

Bästa stället att käka på

Ett av de bästa nya ställena på att käka i Stockholm är utan tvekan Phil’s burger på Fleminggatan. De kör med sin egen dinerstil och en extremt kort meny. Tre rätter finns det där, föga förvånande är alla hamburgare. En som bär restaurangens namn, en vid namn ”double cheese” och ett vegetariskt alternativ. Burgarna har ett stort smakdjup, är saftiga och har ett perfekt fräscht bröd.

Underhållning

Just nu finns det inget på underhållningsfronten i Stockholm som har fått ett så varmt mottagande som Jonas Gardells senaste föreställning ”Mitt enda liv” som är hans största scenproduktion någonsin. Med över 25 personer på scenen samtidigt och massor av humor är det definitionen på en färgsprakande kavalkad.

Shopping

Valet för bästa shoppingställe är självklart NK, här hittar du allt du behöver under ett tak. Alla märken som är kända i Sverige så som Filippa K, Tiger of Sweden och Dagmar finns representerade. Självklart finns även flera caféer att sätta sig ner och ta en paus på. Vill man totallyxa sin shoppingdag kan man ta hjälp av personal-shopping tjänsten som finns i varuhuset och sedan ta en paus på rosébaren.

Starta eller expandera företag

Är du på väg att starta eller expandera ditt företag? Det finns mycket att tänka på när man etablerar sitt företag i Stockholm. De bästa om du startar nytt är ändå att ta kontakt med Start-up Stockholm som drivs av nyföretagarcentrum. Där kan du få kostnadsfri rådgivning och gratis få delta i seminarier och föreläsningar

Jobb

Är du inom it-branschen och vill ha landets högsta lön? Google Sweden toppar listan på bästa löner i branschen med en snittlön på 1,23 miljoner hos sina 80 anställda. Deras arbetsmiljö är inte fy skam heller.